Turnere leker

Velkommen til oss!

Vi tilbyr aktivitet for barn og unge fra alderen 1 år og oppover, samt treningssenter og funksjonell trening for de over 16 år. Gymnastikk og turn er verktøyet vi bruker i all aktivitet i turnhallen.

Bevegelsesmulighetene og utvalget av elementer i en turnhall gir det aller beste grunnlag når det gjelder de grunnleggende motoriske egenskaper som styrke, spenst, balanse, rytme, bevegelighet og koordinasjon.Vår målsetning er at ett hvert individ skal komme til ett miljø som gir de maksimal mulighet til å kunne utvikle dette i sosialt samspill med våre veiledere og andre barn/unge.

 

http://www.basisgym.no/wp-content/uploads/2013/10/andreas.pngAndreas Braderup Kinge

Administrativ leder
send e-post

http://www.basisgym.no/wp-content/uploads/2013/10/christina.jpgChristina Klinge

Faglig veileder
send e-post

Vi er blitt mange glade turnere på BASIS og det er flott. Samtidig har det blitt mange biler på parkeringsplassen og sender derfor en oppfordring til dere om å parkere i henhold til vedlagte skisse. (slik at også våre naboer blir fornøydeJ) Vår nabo har åpent til kl. 19.00 på hverdager og har behov for at kunder kan hente varer etc. Vi ber om at merkingen på plassen følges, slik at de med større barn får mulihet til å enkelt slippe av barna uten å måtte rygge/snu bilen.

Det er rikelig med parkeringsplasser langs gjerdet mot Haakon VII’s gate samt på vestsiden av bygget mot Obs Lade. Det er også parkering i front av den delen av bygget som «tilhører» BASIS. En rekke inntil bygget samt plass til to rekker a 6 biler midt på plassen foran BASIS.